obs Tweespan

Home Portfolio obs Tweespan
tweespan
obs Tweespan

“Samen werkt beter!”

Bent u op zoek naar een school waar ieder kind werkelijk onderwijs op maat krijgt? Waar ouders, kinderen en school intensief samen werken aan de ontwikkeling van het kind? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Obs Tweespan behoort tot de eerste elf scholen in Nederland die in 2013 gestart zijn als SteveJobsSchool. Elk kind heeft de beschikking over een ‘eigen’ iPad om te werken met eigentijdse apps en programma’s. Kinderen werken aan individuele doelen en vaardigheden zodat ze optimaal voorbereid zijn op het voortgezet onderwijs en hun verdere leven.

Kinderen kunnen dagelijks vanaf 7 uur ’s ochtend tot zes uur ’s avond s bij ons op school terecht. Lessen worden gegeven tussen 8.30 uur en 15.15 uur. Onze school biedt voorschoolse- tussenschoolse- en naschoolse opvang.. Ook peuters vanaf 2 jaar en drie maanden kunnen bij ons starten in de peutergroep. Tevens bevindt de bibliotheek Zuid Hollandse Delta voor heel Heenvliet zich in ons gebouw, zodat kinderen hier dagelijks gebruik van kunnen maken

Bent u nieuwsgierig naar wat dit onderwijsconcept voor uw kind kan betekenen?

Wij ontmoeten u graag voor een rondleiding!

Sanne Moonen, locatieleider
Ger Heijden, directeur

Bloemendaele 2
3218 XA  Heenvliet
Telefoon: 0181 662136
E-mail: tweespan@primovpr.nl